2012. január 23., hétfő

GIGAterápia – Csat Nélküli Mágneses Karkötő - Jelenlegi ára: 15 950 Ft +

KBR4050SQSUS
Tudta-e Ön, hogy úgy tartják:
A mágneses ékszerek mágneses hatásukat kifejtve a testünkben lévő ionokban csatornákat nyitnak meg és ez által a sejtek tápanyag ellátása javul, ellenállóbbá válunk a betegséggel szemben. Tehát a mágneses erőtér kiegyenlíti a szervezet átmeneti, vagy tartós energia hiányát, kóros mellékhatások nélkül. A mágnes javítja a hajszálerek mikro keringését, ezáltal felgyorsul a salakanyagok kiürítése és a tápanyag felszívódás a szervezetből. Mivel az anyagcserét gyorsítja, a vérkeringést fokozza, ezáltal frissebbnek érezzük magunkat. A mágneses ékszerek hordásával megnő a folyadék iránti igényünk.
Cégünk kizárólag kitűnő minőségű, tartós és rendkívül vonzó kinézetű mágneses karkötőket és ékszereket forgalmaz.
FIGYELEM! Felhívjuk minden kedves leendő, - és jövőbeni vásárlónk figyelmét, hogy:
1. A mágnes-terápia jelenleg még nem egy egzakt tudományág, eredményeit főként a természetgyógyászatban igazolták és igazolják vissza! A mágneses ékszer nem hivatalos gyógyszer!
2. A mágneses tér hatására az emberek különbözőképpen reagálnak, ill. reagálhatnak, tehát kinél többé, némelyeknél viszont, esetenként kevesebb pozitív eredménnyel járhat a hatása! Garantált hatás nincs, így ilyet mi sem ígérhetünk!
3. Bizonyos esetekben előfordulhat, hogy nem ajánlott a mágneses ékszerek viselése! Ilyen lehet, pl. beültetett pacemaker esetében, vagy terhesség idején! Ilyen esetekben, vagy ha kétségei vannak a viselés esetleges következményeivel kapcsolatban, feltétlenül kérje ki szakember (háziorvosa) véleményét!
Kérjük, karkötőjét ne viselje fürdés, mosogatás közben /főleg sós vízben/, vagy karóra mellett. Nedves ruhával tisztítsa. Vegyszer ne érje.
A fenti információkat az interneten nyilvánosan hozzáférhető forrásokból állítottuk össze,   további számos információt, kutatási eredményeket találhat a témával kapcsolatban az interneten.
A termék adatlapon található valamennyi információ figyelembevétele a Tisztelt Vásárló felelősségére történik és a megvásárolt ékszerek viselésével elérni kívánt hatásokat (pl. fogyást) az eladó nem garantálja, továbbá azokért nem vállal sem kifejezett, sem hallgatólagos garanciát, vagy felelősséget!



Jelenlegi ára: 15 950 Ft

Az aukció vége: 2012-01-22 21:28
. GIGAterápia – Csat Nélküli Mágneses Karkötő - Jelenlegi ára: 15 950 Ft

Fontos