2011. október 17., hétfő

E cigi elektromos cigaretta e cigaretta 10 PATRON - Jelenlegi ára: 450 Ft


A csomagban (gyárilag) 10 db patron van.
Szállítás több darab rendelése esetén sem emelkedik!!!
A termék főbb jellemzői:  
Az e-cigaretta akkumulátorral működik. Belsejében a nikotintartalmú illetve nikotin mentes folyadékot -melyet e-liquidnek neveznek- egy miniatűr porlasztó pumpa egy porlasztó cellába nyomja. Az itt lé vőliquidet 0, 5 µ m-1, 5 µ m ködszerű cseppekké porlasztja a magas frekvenciás, ultrahangosvibrációs mezőben. Ezután a füstköd cseppecskéket szétszórja a belélegzéskor keletkező légáramlat, végezetül pára keletkezik, mely a cigaretta füstjét utánozza.
Mielőtt mikroporlasztja a folyadékot, felmelegíti, hogy csökkentse annak felületi feszültségét oly mértékig, hogy azt a legkönnyebb legyen porlasztani.  
Az elektromos cigaretta a hagyományos cigarettának nem csak a füstjét, hanem a füst hőmérsékletét (50-60 °C) is szimulálja, mely segít felfrissülni, valamint kielégíti a vidámság érzetünket.  Biztosítja a dohányosok lélektanilag megszokott függőségeit, így érve el az emberközeli, egészségesebb dohányzást. Az e-cigaretta mindez idő alatt úgy viselkedik, mint a hagyományos cigaretta, ugyanakkor nem tartalmazza azokat a káros anyagokat, mint a szén-monoxid, nitrogén-dioxid, hidrogén-cianid, sav, arzén, ólom, higany, és megkíméli a környezetünkben tartózkodókat is.
A termék optimális élettartama miatt, a használata során ügyeljen az alábbiakra: - a patronból lassan szívja a füstöt (gőzt) 
 - a cigarettát tartsa nagyjából vízszintesen, miközben szívja
 - az egyes szívások között hagyjon legalább 1-2 perc szünetet az izzító szál túlmelegedését megelőzendő
 - egy patron 10-15 szál hagyományos cigaretta nikotintartalmával egyenértékű, azonban az e-cigarettánál ezt kevesesebb szívással juttathatja a szervezetébe
 - az elhasználódott patront cserélje ki, amennyiben a feltöltött akku ellenére gyengének találja a füstöt, vagy a szokásostól eltérő ízt érzékel Biztonsági figyelmeztetések: - a hagyományos cigarettákhoz hasonlóan, az e-cigaretta használata 18 éven aluliak számára nem ajánlott! 
 - nikotinra érzékenyek ne használják a terméket!  - a készülék szobahőmérsékleten, száraz helyen, gyermekek elől elzárva tárolandó
 - a cserélhető patronok egyszeri használatra készültek, utántöltésük tilos!
Egyszerűen használja úgy mint a hagyományos cigarettát, csak ne gyújtsa meg a végét!
Nagyon tetszik a hivatalos utasítás, ezért is tettem ide!
De gondolkozzunk józan ésszel!
Leírja hogyan szívjuk a cigit, szerintem a leírás az átlagos dohányosok számára megegyezik a megszokottal
Tartsuk vízszintesen: ki az aki tornászik dohányzás közben, hiszen ha szájba vesszük már vízszintesen áll!
Folytathatnám tovább, de nem látom értelmét!
1 dologra viszont mindenképp számítani kell, mivel ez elektromos eszköz, nehezebb mint a normál cigi! Ja nem kell hozzá hamutál, ami lényeges, mert én soha nem találom az enyémet. Leülök a kedvenc fotelomba mindent magam köré készítek (cigi, gyujtó, üdítő, hamutál , esetleg távirányító) ahogy elszívtam az első cigimet már nem találom a hamust, mert a drágám már elvitte és kiürítette. Vissza már nem került, mert valaki lecsapott rá! Na ez a fő előnye, nem kell hamutál!!!!! !



Jelenlegi ára: 450 Ft

Az aukció vége: 2011-10-15 02:27
. E cigi elektromos cigaretta e cigaretta 10 PATRON - Jelenlegi ára: 450 Ft

Fontos